2020-03-09 15:58:51• hírek • Bede Emőke

Kedden startol a kátyúmentesítés

„Tisztelt szatmáriak! Március 10-től kezdődően elkezdjük a szatmárnémeti utcák karbantartását. A legforgalmasabb szakaszokkal kezdjük a munkálatokat, a következő napokban a Hegyi úton (B-dul Lucian Blaga), a Dorobanţilor (Lókert), Cerbului (Vezér), a Magnoliei (Mátészalkai) , az Energiei, a Platanului, Arinului (Hóstánc), az Oituz, a Dariu Pop (Százados) és a Rosetti utcákban várható forgalomkorlátozás” - tájékoztat legfrissebb közleményében a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.

Amint arról korábban beszámoltunk, a közúti infrastruktúra fejlesztésére a polgármesteri hivatal 2020-ban 23,55 millió lejt fordít. Ebből az összegből egyebek mellett a következő beruházások valósulnak meg:

  • új útburkolat és új járda kerül Octavian Goga sugárútra, a Burdea kereszteződésbe, valamint az Ombodi útra, a Dorna, a Codulrui, a Cibinului, a Santierului, a Vanatorului, a Muncitorilor, a Jocului, az Universului utcákra, az Ozana zónájába, továbbá a I. Coroianu, az Eroii Revolutiei, a Banat, az A. Muresanu, a Bujorului, a Ialomitei, a Zorilor, a Stefan cel Mare, illetve az Ady Endre utcára.
  • új útburkolat kerül a Batizi útra, a Ion Vidu utcára, a Károlyi úti tömbházak mögé, az Amaci útra, a Closca sugárút Rosetti és Gara Ferastrau közötti szakaszára és a Martirilor Deportati utcára
  • parkolókat alakítanak ki az Ipotesti utcában, a Brancoveanu zónájában, valamint a Traian és Cetatii utcákon található tömbházak mögött
  • korszerűsítik a járdákat az Argesului, a Chendi, a Constantin Brancusi, a Gavril Lazar, a Zutphen, a Dsida Jenő, a Dragos Voda, a Randunelelor, a Barbu Stefanescu Delavrancea, a Ioan Slavici, a N. Balcescu és a Vulturului utcákban, az Augustin Ferentiu sétányon, illetve térkövezni fognak az Al. I. Cuza utcában és az Anghel Saligny téren.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: